Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

OLIMPIAKOS!!!!!!!!!


















Gazzetta.gr - Ολυμπιακός
«Να επιστρέψω στον Ολυμπιακό!»
«Να επιστρέψω στον Ολυμπιακό!»
Στο KatiMagiko.gr μίλησε ο αμυντικός του Πανσερραϊκού που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, Τάσος Παπάζογλου και αποκάλυψε πως θα ήθελε διακαώς να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» και να καθιερωθεί στην ομάδα!
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη αναλυτικά εδώ!


Red... Latin under 20!
Red... Latin under 20!
Το... κόκκινο παιδομάζωμα δεν αφορά μόνο την ελληνική αγορά! Ο Ολυμπιακός μέσω Μπαρμπαλιά θα τσεκάρει όλα τα ταλέντα στο Κόπα Αμέρικα των μικρών που ξεκινά την Κυριακή στο Περού και αυτή την φορά, θα αγοράσει…
Το 2009 στα γήπεδα της Αιγύπτου πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Τα περισσότερα ματς τα παρακολούθησε ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και όταν γύρισε, είχε παραδώσει έκθεση στην διοίκηση. Στην λίστα του υπήρχαν παίκτες για όλα τα γούστα και φυσικά με διαφορετικές τιμές.
Στην πρώτη σειρά της λίστας του Μπαρμπαλιά, υπήρχαν πέντε Βραζιλιάνοι. Οι τέσσερις έχουν πάρει μεταγραφή σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Οι Τεξέιρα και Ντάγκλας Κόστα πήγαν στην Σαχτάρ, η οποία δαπάνησε 12 εκατομμύρια ευρώ και για τους δύο. Ο Μαϊκόν, με 4 εκατομμύρια ευρώ πήγε στην Λοκομοτίβ Μόσχας και ο τέταρτος της… παρέας ο Κάρντετς, με 2,5 εκατομ. ευρώ στην Μπενφίκα. Ο μοναδικός που δεν έχει φύγει ακόμα από την Βραζιλία είναι ο Τσίρο της Σπορτ Ρεσίφε.
Ο Μπαρμπαλιάς είχε προτείνει και τον Κοσταρικανό Οβιέδο. Πρόκειται για 20χρονο πλέον, αριστερό μπακ), ο οποίος με 200.000 ευρώ πήγε στην Κοπεγχάγη, όπου τώρα ξεκινά να κάνει τα πρώτα του ευρωπαϊκά βήματα. Γιατί σας τα γράφουμε όλα αυτά;
Πολύ απλά, ο Μπαρμπαλιάς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Περού, όπου στις 16 του μήνα ξεκινά το Κόπα Αμέρικα under 20. Ο απεσταλμένος του Ολυμπιακού θα τσεκάρει ουκ ολίγους παίκτες και θα δει όλα τα νέα φυντάνια της Λατινικής Αμερικής. Στο τουρνουά – το οποίο ολοκληρώνεται στις 12 Φεβρουαρίου –μετέχουν ηΑργεντινή, η Βολιβία, η Βραζιλία, η Χιλή, η Κολομβία, το Εκουαδόρ, η Παραγουάη, το Περού, η Ουρουγουάη και η Βενεζουέλα.
Αν κρίνουμε από τις πρώτες του επιλογές, ο «Μπάρμπι» έχει μάτι. Οπότε όταν θα επιστρέψει από το Περού, θα προτείνει και πάλι καλούς παίκτες και αυτή την φορά, ο Ολυμπιακός λογικά θα ψωνίσει. Γιατί, οι Πειραιώτες ξέρουν ότι οι περισσότεροι παίκτες και εξελίξιμοι είναι, αλλά και αξία μεταπώλησης έχουν…


H «σκιά» του Σπανούλη! (vids & pics)
H «σκιά» του Σπανούλη! (vids & pics)
Ο Βασίλης Σπανούλης με τα κόκκινα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και το gazzetta.gr ακολουθεί βήμα-βήμα την επιστροφή του ως αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς. Videos και φωτογραφίες!
{coveritlive}3a8f6b9e2d{/coveritlive}


LIVE οι... αιώνιοι
LIVE οι... αιώνιοι
Παρακολουθείστε από το gazzetta.gr την εξέλιξη των Ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με την Μπούντβα και Ντιναμό Μόσχας αντίστοιχα.
{coveritlive}72fd786cfb{/coveritlive}


Ούτε ώρα για την ήττα…
Ούτε ώρα για την ήττα…
Ψεκάστε, σκουπίστε, χάσατε θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος του αγώνα Ολυμπιακού-Αζεράιλ Μπακού, που διεξήχθη στο Αζερμπαϊτζάν για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ. Οι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν με 3-0 σε μόλις 54 λεπτά. Έτσι η αυριανή ρεβάνς -και πάλι στο Αζερμπαϊτζάν- είναι πλέον τυπικού χαρακτήρα.
Από την αρχή που οι «ερυθρόλευκες» έμαθαν πως μετά τη Γαλατασαράι θα αντιμετώπιζαν στην Αζεράιλ Μπακού για το Τσάλεντζ Καπ, γνώριζαν πως το έργο τους θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Μάλιστα έγινε ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε με δύο ξένες μετά την αποχώρηση της Τσέρτσνεβιτς και γι’ αυτό άλλωστε οι Πειραιώτισσες δέχθηκαν να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στο Αζερμπαϊτζάν.
Η διαφορά των δύο ομάδων φάνηκε με το καλύτερο τρόπο από το πρώτο ματς, εκεί που ο Ολυμπιακός ως τυπικά γηπεδούχος γνώρισε τη συντριβή με 0-3 (7-25, 15-25, 13-25) σε ένα ματς που διήρκεσε μόλις 54 λεπτά.
Αύριο στις 17:30 θα διεξαχθεί η ρεβάνς, η οποία φυσικά θα έχει τυπικό χαρακτήρα, καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και ούτε με θαύμα δεν μπορούν τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη να επικρατήσουν και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο «χρυσό σετ».

Αζεράιλ (Αλίγεφ): Περέιρα 13, Χανίκογλου 8, Τάμας 11, Περατιάτκο 2, Ραχίμοβα 17, Πέτκοβα 8, Κοροτένκο λ. 67%/ Τόμκομ, Κισελίοβα, Τοντόροβα.

Ολυμπιακός (Νικολάκης): Μουστάκη 1, Κυριακίδου 4, Γιακουμή 3, Ογκνιένοβιτς 2, Χαντάβα 2, Κόλεβα 11, Μαγγίνα λ. 50%/ Τζούριτς, Νικούλη, Καβαθά.


Ο Κουμορτζί θα δώσει ή θα πάρει;
Ο Κουμορτζί θα δώσει ή θα πάρει;
Κύριε πρόεδρε,
Με αφορμή την πιθανή μεταγραφή του Κουμορτζί στον Ολυμπιακό, θέλω να εκφράσω έναν προβληματισμό. 
Ο Γκανέζος μέσος του Πανιωνίου θα έρθει -αν έρθει- κυρίως για να δώσει ή για να… πάρει από τον Θρύλο;
Στα χρόνια της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού, τη διαφορά στην ομάδα έκαναν ο ελληνικός κορμός και οι κορυφαίοι ξένοι που ήρθαν από τα προηγμένα πρωταθλήματα.
Ο Ζιοβάνι είχε έρθει από την Μπαρτσελόνα. Εκεί είχε παίξει για πολλά χρόνια με επιτυχία ο Ριβάλντο. Ο Καρεμπέ είχε παίξει μέχρι και στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε παραστάσεις από το γαλλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα.
Ο Ζε Ελίας είχε παίξει στην Ίντερ, ενώ ο Ζέτερμπεργκ ήταν αρχηγός της Άντερλεχτ επί σειρά ετών κι ενώ το βελγικό πρωτάθλημα ήταν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο απ’ ό,τι σήμερα. Ακόμη και ο Ζάχοβιτς που δεν στέριωσε, ήρθε από την Πόρτο και συνέχισε στη Βαλένθια.
Τα επισημαίνω όλα αυτά, επειδή έχω την αίσθηση ότι κάπως έτσι πρέπει να κινηθεί και τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός. Συμφωνώ 100% με το… παιδομάζωμα που επιχειρεί ο κ. Μαρινάκης σε όλους τους καλούς Έλληνες παίκτες, μικρούς αλλά και λίγο... μεγαλύτερους, αφού αυτοί ήταν, είναι και θα είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας.
Για τους ξένους όμως και για περιπτώσεις τύπου Κουμορτζί, που μπορεί να βγει αλλά μπορεί και να μη βγει, νομίζω ότι ο «έλεγχος» πρέπει να είναι εξονυχιστικός από κάθε άποψη, ώστε να περιοριστεί το ρίσκο.
Δεν θεωρώ τυχαίο το... φρένο που μπήκε από τον πρόεδρο του Θρύλου σε αυτή τη μεταγραφή, αφού πρώτα θα πρέπει να είναι σίγουροι για να κινηθούν, αλλά και να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρουν κάτι ακόμη καλύτερο από το εξωτερικό.
Με σεβασμό…

Υ.Γ. Ο Κουμορτζί πιέζει σαν τρελός για τον Ολυμπιακό κι ας δηλώνει ότι δεν το κάνει! Λογικό είναι να θέλει, αλλά να μην το… φωνάζει όσο φοράει άλλη φανέλα…


Τα... λένε Μαρινάκης-Βαλβέρδε
Τα... λένε Μαρινάκης-Βαλβέρδε
Τετ α τετ μεταγραφικού... περιεχομένου πρόκειται να έχουν την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ολοκληρώνεται τα επόμενα 24ωρα και το θέμα του Κέβιν Μιραλάς.
Οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσουν την Πέμπτη προκειμένου να καθορίσουν το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν για τα μεταγραφικά θέματα. Ο Ισπανός τεχνικός, ειδικά από τη στιγμή που είδε πως ο Φρανσουά Μοντέστο παίζει πολύ καλά ως αμυντικό χαφ, δεν αναμένεται να ζητήσει παραπάνω παίκτες.

Όμως η τελική απόφαση θα παρθεί σε αυτήν την επαφή που θα έχουν οι δύο άνδρες, μάλλον μετά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σε αυτήν την συνάντηση θα αποφασιστεί το τι εν τέλει θα γίνει με το θέμα Μπερνάρντ Κουμορτζί ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο και ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Οι Πειραιώτες πάντως συνεχίζουν να κοιτάζουν Έλληνες παίκτες, όπως οι Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Ανάκογλου και Απόστολος Βέλλιος.

Στο μεταξύ, στις αρχές της άλλης εβδομάδας πρόκειται να τελειώσει θετικά το ζήτημα του Κέβιν Μιραλάς. Ολυμπιακός και Σεντ Ετιέν θα έχουν μία επαφή προκειμένου να συμφωνήσουν στο θέμα της παραμονής του Βέλγου στο λιμάνι. Άλλωστε οι Πειραιώτες έχουν διευκρινίσει πως θα πληρώσουν τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν να πείσουν τον μάνατζέρ του να μην ισχύσει η ρήτρα αγοράς του παίκτη (σ.σ. που είναι 4,2 εκατ. ευρώ) για το καλοκαίρι.


«Κληρώνει» για Σεσενιόν
«Κληρώνει» για Σεσενιόν
Ο παίκτης που φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, Στεφάν Σεσενιόν, θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, για να συζητήσουν το μέλλον του Αφρικανού στη γαλλική ομάδα.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από το Μπενίν είναι αποφασισμένος να φύγει από την ομάδα των πρωτευουσιάνων, καθώς δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον προπονητή του, Αντουάν Κομπουαρέ και έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να μεταγραφεί σε μεγαλύτερο σύλλογο. Ο Σεσενιόν θα μιλήσει για το θέμα με τον πρόεδρο της Παρί, Ρομπίν Λεπρού, για πρώτη φορά μετά τη φιλονικία που είχε με τον προπονητή του και το πιο πιθανό είναι να ζητήσει να αποχωρήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Βέβαια, προσπάθειες για να μεταπειστεί ο Αφρικανός έγιναν, κυρίως από τους συμπαίκτες του, αλλά ο ίδιος δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο παραμονής του στο Παρίσι. Άλλωστε, έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη πολλές ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία, όπως επίσης και ο Ολυμπιακός.


LIVE από το ΟΑΚΑ! (video)
LIVE από το ΟΑΚΑ! (video)
Το κλειστό γεμίζει. Οι αποστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι στο γήπεδο. Η ώρα για το... αιώνιο τζάμπολ πλησιάζει (9μ.μ, ΕΤ1) και το gazzetta.gr βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να μεταφέρει στιγμές, βίντεο και εικόνες από το μεγάλο παιχνίδι!
{coveritlive}39222461dd{/coveritlive}


«Ποτέ δεν πίεσα για μεταγραφή!»
«Ποτέ δεν πίεσα για μεταγραφή!»
O Μπερνάρντ Κουμορτζί διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι πίεσε για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι αφοσιωμένος στον Πανιώνιο.
Η δήλωση του Γκανέζου άσου του Πανιωνίου, όπως αυτή αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ του: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε πίεσα, είτε έμμεσα είτε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μου, ώστε να μεταγραφώ σε άλλο σύλλογο.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με μειώνουν ως προσωπικότητα, αλλά και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Συνεχίζω να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια μετά τη δίμηνη απουσία μου, να επανέλθω το συντομότερο στον κατάλληλο αγωνιστικό μου ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανακάμψει.

Είμαι αφοσιωμένος στον Πανιώνιο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να έχω φιλοδοξίες. Η προσπάθειά μου για να τις εκπληρώσω γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου